top of page

theater-
monoloog

"Aan u gebonden, ben ik vrij" 

   (intiem toonmoment 8 maart 2020)

Sinds 2018 zoek ik onder de vleugels van Victoria Deluxe naar een passende vorm om mijn levensverhaal met een publiek te delen. Via hen kreeg ik deze unieke kans a.d.h.v. een theatermonoloog.

"Aan u gebonden ben ik vrij" is een intieme theatermonoloog van achter mijn fornuis. Ik geef een inkijk in mijn zoektocht naar zingeving en houvast en naar hoe ik de liefde voor de wereld kan concretiseren. Onder het motto "wil je het heden begrijpen, duik dan in je verleden", blik ik terug op mijn jeugd in een boerendorp en onderzoek ik mijn wortels.

Folden theatermonoloog - Aan u gebonden ben ik vrij
Theater optreden - Marleen Auman

reacties

"Ik was één van de bevoorrechte toeschouwers bij de intieme voorstelling 'Aan u gebonden ben ik vrij'. Marleen het was een schone, fragile, gelaagde, hartverwarmende, ontroerende en tegelijk confronterende voorstelling. Achter de luchtige vertelling en de mildheid waarmee je terugblikt op het leven in jouw gezin en werkcontext, schuilt verdriet, woede en een aanklacht tegen onuitgesproken taboes en het gebrek aan empathie en menselijkheid in de zogenaamde sociale sector. Het maakte mij als man, als voormalig leidinggevende, als mens tout court heel nederig en het gaf mij plaatsvervangende schaamte. Deze voorstelling zou door iedereen moeten gezien worden, in scholen, in bedrijven en organisaties... Dank je voor je ontwapenende moed en oprechtheid!"

 

- Angelo de Simone

bottom of page